Eten bij Het Spoorhuis Uithoorn

Eten bij Het Spoorhuis Uithoorn kenmerkt zich door toegankelijke gerechten met altijd een aantal specials van de chef. Geen hoogdravende culinaire uitspattingen maar ingrediënten van hoge kwaliteit in begrijpelijke en soms verrassende samenstellingen. De kaart biedt een variatie aan voor-, hoofd- en nagerechten maar u kunt ook kiezen voor een combinatie van kleinere gerechten om lekker te happen en te delen. De lunchkaart biedt u volop mogelijkheden voor een snelle hap tussendoor tot een uitgebreide werk- of relaxlunch. Altijd eerlijk, vers en lekker.

Lunchen in Het Spoorhuis

Iedere dag is het mogelijk om van 12.00 tot 15.00 uur te genieten van onze lunchkaart. Zin in een ‘late lunch’? Vraag ons personeel naar de mogelijkheden.restaurant_menu Onze lunchkaart

restaurant_menu Our lunch menu

Dineren in Het Spoorhuis

Iedere dag is het mogelijk om vanaf 17.00 uur te genieten van onze dinerkaart. Buiten de kaart om serveren wij wisselende specials.


restaurant_menu Onze dinerkaart

restaurant_menu Our dinner menu

restaurant_menu Reserveer een tafel

High
Tea

Op afspraak kunt u bij ons genieten van een overheerlijke high tea (26,50). Wij serveren de high tea tussen 12.00 en 15.00 uur.

Ook groepen zijn welkom!

Ook met een grotere groep kunt u terecht in Het Spoorhuis. Op de begane grond van het gebouw bieden wij een drietal ruimtes aan welke afzonderlijk of gezamenlijk gebruikt kunnen worden. Vanaf 10 personen werken wij met een menu-op-maat.