Slapen bij Het Spoorhuis Uithoorn

Het Spoorhuis is een Bed & Breakfast in Uithoorn, gelegen aan de rivier de Amstel en 15 km verwijderd van Amsterdam. Het is gevestigd in een prachtig monumentaal Stationsgebouw uit 1912 waarin nog de orginele architectuur en kenmerkende elementen bewaard zijn gebleven. In het gebouw is tevens een restaurant gevestigd waar u uw verblijf kunt aanvullen met een heerlijke lunch of diner.

Het Spoorhuis beschikt over 5 luxe 2-persoons kamers met ieder een eigen badkamer met toilet en regendouche en gratis toiletartikelen. De kamer ‘Centraal Station’ beschikt tevens over een vrijstaand bad. Iedere kamer heeft een bureau, TV met internet connectie, individuele gratis Wifi, gratis koffie (Nepresso apparaat) en thee en een minibar. Iedere kamer heeft een eigen signatuur, waarbij er 2 kamers eveneens een authentieke gashaard hebben en Station Zuid ook nog een balkon. Alle prijzen zijn inclusief ontbijt maar exclusief toeristenbelasting.

Het Spoorhuis Uithoorn heeft voor de deur een directe busverbinding naar hartje Amsterdam (45 minuten) en naar Schiphol (30 minuten). Per auto is Amsterdam in minder dan 30 minuten te bereiken.

Door het monumentale karakter van het pand is er een steile trap naar de verdiepingen. Deze is niet geschikt voor minder validen.

Kamer 'Station Noord'

Deze kamer bevindt zich op de eerste etage van ons monumentale pand en beschikt over een gezellige open gashaard. Door het gebruik van de kleur okergeel heeft de kamer een warme uitstraling.Deze kamer beschikt over een extra lang Kingsize bed (180x210), regendouche en apart toilet, minibar, koffie/thee en eigen Wifi. De kamer geeft een mooi uitzicht over de rivier de Amstel.

hotel Boeken hotel Bekijk kamer

Kamer 'Station Zuid'

Deze kamer bevindt zich op de eerste etage van ons monumentale pand en beschikt over een sfeervolle open gashaard en een fijn prive balkon. Door het gebruik van de kleur groen heeft de kamer een authentieke uitstraling.De kamer beschikt over een extra lang Kingsize bed (180x210), regendouche en apart toilet, minibar, koffie/thee en eigen Wifi. Bij deze kamer is roken toegestaan op het balkon.

hotel Boeken hotel Bekijk kamer

Kamer 'Station Oost'

Deze suite bevindt zich op de eerste etage van ons monumentale pand en beschikt over een riant lounge gedeelte met bank. Door het gebruikt van de lichtgrijze kleuren heeft de kamer een verrassend frisse uitstraling. De suite beschikt over een extra lang Queensize bed (160x210), regendouche en toilet, minibar, koffie/thee en eigen Wifi. De kamer biedt uitzicht op de rivier de Amstel

hotel Boeken hotel Bekijk kamer

Kamer 'Station West'

Deze kamer bevindt zich op de tweede etage van ons monumentale pand en beschikt over een prachtige balkenpartij. Door het gebruik van de kleur wit heeft de kamer een frisse uitstraling. De kamer beschikt over een Queensize bed (160x200), regendouche en apart toilet, TV, minibar, koffie/thee en eigen Wifi. De kamer biedt een mooi uitzicht over de rivier de Amstel.

hotel Boeken hotel Bekijk kamer

Kamer 'Centraal Station'

Deze kamer bevindt zich op de tweede etage van ons monumentale pand en beschikt over een prachtige balkenpartij. Door het gebruikt van de kleur antraciet heeft de kamer een spannende uitstraling.Deze kamer beschikt over een extra lang Kingsize bed (180x210), regendouche en apart toilet, minibar, koffie/thee en eigen Wifi. Tevens beschikt deze kamer over een vrijstaand bad. De kamer is zeer ruim en zeer geschikt als Honeymoon suite.

hotel Boeken hotel Bekijk kamer